måndag 30 juni 2014

Samling 21 konstnärer

Nu har sommarens utställning på Galleri Mårtenson & Persson i Påarp (utanför Båstad) öppnat. Jag deltar med två målningar och övriga konstnärer är bl.a. Clay KetterLisa JonassonBlaise ReuterswärdMari Rantanen och Astrid Sylwan (stora målningen bredvid mina verk).

Hoppas ni stannar till om ni har vägarna förbi, öppet tis-sön kl. 12-18. Pågår t.o.m. 20 juli 2014.




onsdag 18 juni 2014

Ateljé 332

Nu är det bara smulor kvar här och jag kan inte fatta hur stort jag haft det. Känns renande att flytta, miljöbyte är nyttigt och bland det bästa jag vet. MEN jag kommer att sakna utsikten, speciellt den mot Färgfabriken, måtte det aldrig byggas sterkarhus här.

Största anledningen till flytten är att jag börjar en fotoutbildning till hösten och måste kapa lite kostnader. Naturligtvis kommer jag inte att sluta med konsten men för tillfället står jag utan ateljé (blev blåst på den jag skulle flytta till nu). Som tur är har vi ett gigantiskt vindsförråd och snart är allt som det ska igen.

Nu ska jag ha sommar. Hej så länge.




måndag 16 juni 2014

21 konstnärer

Innan sommaren börjar på allvar ställer jag ut tillsammans med gänget ovan på Galleri Mårtenson & Persson i Påarp (utanför Båstad). Kommer tyvärr inte att närvara själv men ställde ut separat där 2011 och vet att det kommer vara fullt hus. Välkomna!

onsdag 4 juni 2014

Drar vidare

För drygt fyra år sedan fick jag tag på den här ateljén och tiden här har på många sätt varit den bästa i mitt liv. Tusentals timmar som lett till utställningar på museer, konsthallar och gallerier runt om i landet. Jag har inte njutit varje sekund men att gå till den här platsen har varit viktig, rolig och givande. Min sambo har klippt hyllade filmer här och haft Kobra på besök, min äldsta son älskar att vara här och ettåringen brukar lysa upp så fort han kommer in.

Men nu drar jag vidare och jag gör det helt utan vemod för när det är dags är det dags. Hej då, ateljé tre-tre-två.